Over mij

Over mij

Na ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek en het onderhoud bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland, ben ik overgestapt naar de overheid waar ik ruim 15 jaar als Installatieadviseur / Kwaliteitsbeheerder heb gewerkt en daar alle facetten heb doorlopen van het onderhoud van de Vastgoedportefeuille.

Waaronder, het opstellen van Meer Jaren Onderhouds Plan, opstellen bestekken, aanbestedingen, begeleiden en toetsen derden. Door goed beheer bleven de panden voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en verkeerden in goede staat.

De uitdaging om ook inspecties te gaan doen was een toevoeging aan mijn inmiddels ruime opgedane werkervaring. Daardoor mogelijk om met kritische ogen, geheel onafhankelijk en volgens de Nen 2767 naar een complete gebouwinstallatie te kijken.

ibo-aboutus

Opleidingen:

Werktuigbouwkundig, klimaattechniek, regeltechniek, elektrotechniek, koeltechniek, brandveiligheid, lifttechniek en erkent vastgoedinspecteur met RgdBoei (Brandveiligheid, Onderhoud,Energie (scan) Inzicht in wet en regelgeving)

Ik ben een rustige en praktisch ingestelde adviseur met veel ervaring die zijn mannetje staat in de installatiewereld.

In 2009 ben ik gestart met adviesbureau IBO toen nog deels naast mijn werkzaamheden als

Installatieadviseur / kwaliteitsbeheerder.

Zo kan ik u als eigenaar of vastgoedbeheerder helpen om tot een betrouwbare en veilige installatie te komen binnen een overwogen en verantwoord budget en u tevens behoeden voor onverwachte hoge kosten aan uw installaties.